Mad til de dage hvor tiden eller orken er knap.

maj 18, 2017  |  grøn livsstil  |  , ,

et_skridt_ad_gangen_sponsoreret_indhold

Det ringer på døren og jeg lukker postbudet ind. Jeg får leveret en noget tung brun papkasse. I den er der 8 glas med aftensmad, dækket af noget naturmateriale jeg i min bedste Bonderøven stil vurderer til at være hø. Hele leverancen skriger I LOVE ØKO lige op i hovedet på mig. Jeg er et fan.

Simple Feast

Til de dage hvor du ikke orker lave mad

Simple Feast leverer 100% økologiske og 80% plantebaserede måltider i form af et abonnement, hvor du kan vælge at få enten 4 eller 8 glas leveret per måned.

I denne måned fik jeg marrokansk oksetagine, BBQ-gris, kyllingefrikasse og dhal. Det lyder måske som retter med meget kød i, men retterne er fyldt godt op med grøntsager og en mindre del kød. Du vælger selv hvad du vil servere til retterne. Jeg kogte rød quinoa til kyllingefrikassen og en lynkartoffelmos til oksetaginen.

Simple Feast

Vi er blot mennesker

Jeg er vild med at Simple Feast og deres holdning til det at spise plantebaseret og ja, mad generelt. De skriver bland andet på deres hjemmeside, at vi jo blot er mennesker, at man sagtens kan spise en burger eller en stor bøf en gang i mellem da det der betyder noget er det vi gør i vores hverdag. Flere planter er lig med et bedre liv. At de støtter op om at man ikke behøver have en alt-eller-intet tankegang er meget appellerende og gør at brandet viser en menneskelig side.

At de ikke vil tvinge et vegansk koncept ned over hovedet på os kødspisere eller for den del svinge med løftede pegefingre er virkelig befriende. Tak for at jeg har lov til at være mig.

Simple Feast

Bæredygtig måltidsløsning

Bæredygtighed er gennemgående i deres koncept. Papkasserne er lavet af FSC-godkendt genbrugspap og det jeg i første øjekast vurderede at være hø, var hampmåtter. Og køleelementet er en papkarton med postevand der været en tur i fryseren.

De glas maden leveres i, lever videre som opbevaringsglas i mit køkken. De har den perfekte størrelse! På billedet er det glasset med grønne linser, der er et Simple Feast-glas.

Simple Feast

For at se næste måneds retter, priser og leveringsdetaljer må du forbi Simple Feast hjemmeside


Leave a Reply