Sunde julegaveidéer

december 11, 2016  |  grøn livsstil  | 

Har du endnu ikke købt alle julegaver, kan du måske finde inspiration fra disse sunde julegaveidéer.

sunde-julegaveideer-et-skridt-ad-gangen

1. Green Kitchen Stories – fantastisk bog med inspiration til de kødfrie måltider.

2. En økologisk og miljøvenlig yogamåtte lavet af jutesnor.

3. En smuk og bæredygtig (og sund) flaske til vand, smoothies, juicer eller hvad du end vil drikke fra den. Det er dansk design når det er som bedst. Flasken er nem at rengøre og holder helt tæt. Jeg bruger mine Retap flasker hver dag.

4. Jeg har flere gange tidligere skrevet om produkterne fra Isangs her på bloggen (her her og her) – vil du give bæredygtig og økologisk hudpleje med en skarp pris i julegave er produkterne fra Isangs en god gave. Et sæt med ansigtsvask, skintonic og ansigtsolie koster 265,-.

5. Denne smukke bambusbørste hjælper mig med at få et blankt og flot hår. Den er lavet af bambus og naturhår og har en meget rimelig pris.

6. Begynder yogabogen er ikke helt ny længere men den er stadig en god grundsten for dem der ikke kender alt for meget til yoga.

7. Økologisk body balm med kamille fra Oh-lief. Jeg bruger denne balm om aftnen da duften af kamille virker let beroligende og afslappende.

8. Sundere og helt lugtfri neglelak der findes i alle de moderne farver. Vil du læse mere om hvordan Little Ondine neglelakkerne, så har jeg skrevet om dem her.

9. Mange af de smukke yogatopper har tynde stropper som desværre ikke helt funker hvis man har en stor barm. Denne yogatop med brede stropper er ikke kun funktionel også meget pæn.

 

 


Leave a Reply