Nemme og smukke æg i rede

april 16, 2016  |  kost  |  , ,

æg i rede

æg i rede

I påsken fandt jeg disse smukke æg i rede på Instagram (hos den altid dygtige Christina Bennetzen), jeg serverede dem til en påskefrokost men de fandt aldrig vej til bloggen. Men nu er de her, bedre sent end aldrig.

Så skal får du gæster til brunch på søndag og vil imponere dem, så er æg i rede en sikker vinder.

Du skal bruge:
2 æg
1 lille squash
sort peber
ev. worcestershire sauce eller lignende

  1. Tænd ovnen på 185 grader.
  2. Skyl squashen og skær den i lange tynde strimler med et juliennejern.
  3. Krøl et ark bagepapir sammen og fugte det i koldt vand.
  4. Bred arket ud på en plade og byg et lille bo af squashstrimler.
  5. Knæk forsigtigt et æg i hvert bo og bag dem i 5-7 minutter alt efter hvor flydende du vil ha blommen.
  6. Top ægget med lidt friskkværnet peber og et par dråber worcestershire sauce og server sammen med en lækker brunch.

æg i rede

 


2 Comments


  1. Har du kogt squashen først?

  2. Hvor er de flotte!!

Leave a Reply