Chokolade-rødløgsdressing til grøntsager

maj 30, 2017  |  kost  |  ,

Denne chokolade-rødløgsdressing opskrift postede jeg tilbage i sommeren 2014, da jeg blev introduceret til den i en af Umahros kogebøger.

chokolade-rødløgsdressing

Chokolade-rødløgsdressing

1 rødløg
½ dl rosiner
1 fed hvidløg
25 gram mørk chokolade ( over 70% kakao)
2 dl ekstra jomfru olivenolie
1 dl eddike (balsamico, æblecider osv)
1 lille knivespids vanillepulver
5-6 dråber fishsauce
Havsalt
Friskkværnet peber

Pil og hak løg og hvidløg fint. Hak rosinerne groft. Skær chokoladen tyndt. Rør alle ingredienserne sammen til en lækker dressing.

Jo længere tid dressingen kan stå og trække jo bedre smager den. Den holder sig i op til to uger i køleskabet og smager fantastisk på dampede grøntsager, kogte kartofler eller på salat.


4 Comments


  1. Det er da en sjov idé med chokolade rødkålsdressing til grønsager. Smager det godt?

    • etskridtadgangen

      Beklager den lange svarstid. Håber du givet det et Go og testet den – den smager skønt! En ren fest for smagsløgene med alle de forskellige smager.

  2. Sikke en spændende kombi med chokolade og broccoli. Det må prøves en dag 😉

Leave a Reply