Mocktail – Alkoholfri øl

juli 3, 2015  |  kost  |  , , ,

I juli vil jeg hver fredag præsentere en alkoholfri cocktail, også kendt som en mocktail, som man kan nyde med god samvittighed efter arbejdet. Den helt nemme løsning er at vælge en alkoholfri øl, den kræver ingen forberedelse eller indkøb af ingredienser.

et-skridt-ad-gangen-mocktail-alkoholfri-øl

Den er nok mere “alkoholfri” end rigtigt alkoholfri, da den er 0,5%. For et par år siden blev grænsen, for hvor meget alkohol der må være i alkoholfri øl der sælges i Danmark, fra 0,1% til 0,5%. Dette skulle være med til at øge udbudet af gode alkoholfrie øl og få flere til at vælge dem fremfor en med en højere procent.

For mig, som sjældent drikker alkohol, er en denne type øl perfekt. Jeg kan nyde smagen men behøver ikke døje med hovedpinen.

Det er ellers mange år siden jeg sidst smagt en alkoholfri øl, det må ha været tilbage før jeg flyttede til Danmark (hvilket er 13 år siden) så kan ikke påstå jeg kan vejlede i hvilke øl der er de bedste.

Måske kender du en god alkoholfri øl?

 

et-skridt-ad-gangen-mocktail-alkoholfri-øl-3

 


4 Comments


  1. Den øl har ellers fået dårlige rewievs… Kan du lide den?

    • Den smager ikke voldsomt meget. Det hænger jo lidt sammen med det lave alkoholindhold kan jeg forstå. Men jo, jeg kan nu lide den 🙂

  2. Hvor køber man alkohol fri øl?

    • Du kan få det i de fleste supermarkeder i dag, måske ikke i de mindste discountkæder men de fleste steder. Her taler jeg selvfølgelig kun om København, kender ikke markedet i resten af landet. Desværre

Trackbacks

  1. Mocktail - Brombær - et skridt ad gangen | et skridt ad gangen
  2. Mocktail - Gingerbeer & agurk - et skridt ad gangen | et skridt ad gangen

Leave a Reply