One pot pasta med chorizo

juni 26, 2017  |  kost  |  , ,

One pot pasta kan være en af de retter du bruger til at tømme køleskabet med, eller en ret du laver med samme ingredienser igen og igen. For mig er basen ofte den samme (pasta, svampe, chorizo og tomater) men jeg varierer de øvrige ingredienser alt efter hvad jeg har hjemme. Jeg kan tilføje peberfrugt, spinat, fennikel, squash eller en anden grøntsag der trænger til at blive brugt. Hvis du følger den nedenstående opskrift kan du ikke gå helt galt i byen, men improviser endelig!

Vælg en god pølse, da det er den der giver meget af smagen til retten. Jeg er vild med øko chorizo med jalapenos fra Aalbæk Specialiteter.

One pot pasta med chorizo

200 g spaghetti
1 bakke tomater
2 løg
1 bakke champignon
100 g chorizo
1 fed hvidløg
1 bundt basilikum
2 tsk Herbamare (bouillon)
1 tsk oregano
1 tak 
1 tsk chiliflager
1 tsk røget paprika
Sort peber
Vand
Evt. en skvæt fløde

1. Rens, skyl, pil grøntsagerne og skær dem og chorizo i skiver eller tern.
2. Kom alle de tørre ingredienser i en gryde og dæk med vand. Lad koge indtil pastaen er færdig, rør om ind i mellem. Personligt kan jeg lide at spaghettien er godt kogt i denne ret, så ikke noget al dente for mig…
3. Tilsæt evt. en lille skvæt fløde for at gøre retten mere cremet. Kog i yderligere et par minutter og server.

Nemmere bliver det ikke!

one pot pasta med chorizo


Leave a Reply