Helsekost nyheder i november

november 13, 2016  |  sundhed  | 

et_skridt_ad_gangen_helsekost_nyheder_i_november

 

Jeg bruger ret meget tid i de forskellige Københavnske helsekostbutikker og vil hver måned dele mine favoritter med jer – det kan være gamle klassikere, nyopdagede favoritter eller produkter der først lige landet på hylderne i Danmark.

1. Jeg er ret vild med dette SYNGERGY PROTEIN fra PlantForce. Ren risprotein i følge mig smager af sandpapir, så dette blandingsprodukt er perfekt i min grønne morgensmoothie. Ved at tilføje proteinpulver i smoothien holder jeg mig mæt i længere tid og mit blodsukker holder sig mere stabilt.

2. MÆLKESYREBAKTERIER, probiotika, eller ‘godt-for-maven-produkter’ er et must for mig, især i vinterperioden. Ikke for at jeg har bøvl med maven, men for at jeg har tendens til at få eksem nu hvor solen er gået i vinterhi. Lige for tiden tager jeg denne fra Bio-Kult.

3. D-VITAMIN er et absolut must i vinterperioden. No explanation needed.

4. Om aftnen tager jeg en uldplaid rundt mig, koger en kop CLIPPERS SLEEP EASY te og sætter mig i vindueskarmen og kigger på at gaden falder til ro. Det er en skøn måde at komme ned i gear på og på tankemyldret til at stille af… Denne te er et miks af bland andet kamillete, honning og baldrianrod – godnat i flydende form 😉

5. Renée Voltaire er en svensk helsekostdronning, både i form af de helsekostprodukter hun vidviklet men også det sunde univers hun bygget op. Nu er hendes bog  SALIG BLADING udkommet på dansk. Der er både opskrifter på hverdagsmad, festmåltider, anbefalinger af produkter og meget mere. Klart værd en læsning.

6. Læbepomade er et must for mig året rundt, men især her når det er blevet koldt. Jeg har længe været et fan af HURRAW LÆBEPOMADER, da de er både veganske, raw og økologiske. Coconut har jeg købt igen og igen, men nu ville jeg teste noget nyt. Så jeg købte en tinted variant med black cherry duft. Hold op en skuffelse. Eller… Ja, den farver ikke rigtig, så er du jagt efter en tinted læbepomade så skal du vælge en anden. Men den er lige så dejligt fugtgivende som de andre fra Hurraw og så dufter den dejligt af kirsebær.

7. Jeg forsøger at minimere plastik i min hverdag, både for min egen sundheds skyld men bestemt også for miljøets skyld. Ved at bruge nogle mere bæredygtige materialer og produkter, som disse SUGERØR I GLAS, føler jeg at jeg flytter min livsstil i en mere grøn retning.

8. En anden af mine aftenritualer er at spraye MAGNESIUMSPRAY på mine ben. Jeg oplever klart den bedste virkning af magnesium når jeg bruger den udenpå huden, fremfor at tage et magnesiumtilskud i form af tabletter eller kapsler.

 


4 Comments


  1. Jeg vil glæde mig til flere af disse indlæg!!

  2. Går de sugerør ikke i stykker?

    • Nej, jeg synes de er meget holdbare. Jeg har mine med i rygsækken til arbejdet og har tabt dem der hjemme, uden at der er sket noget med dem.

Leave a Reply