Er du en kvinde der cykler?

februar 25, 2015  |  træning  | 

et-skridt-ad-gangen-er-du-en-kvinde-der-cyklerI sidste uge var jeg på besøg i Aller huset for at høre mere om et nyt netværk for kvinder der cykler. Dem af os der klæder om for at cykle.

For jer der fulgte med her på bloggen i mine spænde wannabe triathlet dage husker måske hvor bange jeg var (og er) for min racer. Jeg er slet ikke tryg med vægtfordelingen idet at man skal læne sig så langt frem, føler slet ikke jeg har nogen kontroll over cyklen. Jeg turde ikke engang løfte den ene hånd fra styret. Good times.

Jeg har denne skønne racercykel og vil så gerne få den brugt. Men det sker bare ikke. Udover at være bange for at ikke kunne styre den er jeg også bange for klikpedalerne og ikke mindst for at den går i stykker når jeg er 60km hjemmefra og så står jeg der strandet i vejkanten.

et-skridt-ad-gangen-er-du-en-kvinde-der-cykler-2

CYCLINGWOMAN som det nye netværk hedder er måske løsningen for mig. Ikke så meget for at den er opgjort af kvinder, men for at jeg det lige her og lige nu er en god mulighed for mig at finde ligesindende og nogen at køre sammen med. Men også at få hjælp til at ikke være bange for alt der har med den forpulede cykel at gøre.

Vil du være med? Vil du lære dig at cykle racer? Eller er du allerede en haj og vil ha nogen at køre stærkt?

 


2 Comments


  1. Er det åbent for alle?

    • Anneli // et skridt ad gangen

      For alle kvinder ja. Jeg er i gang med at finde ud af hvis nye søde kvinder der vil være med bare kan dukke op eller skal tilmelde sig. Jeg giver lyd så snart jeg ved. Ellers følg med på deres facebook side som jeg linkede til i indlægget.

Leave a Reply